ADRES
Kahramanmaraş Cad. No:3 61100 Meydan/Trabzon
TELEFON
(0530) 073 96 61

17. yüzyılda Osmanlılar tarafından yaptırılan bölgenin tek çifte hamamıdır. 900 m2 alana kurulmuş tipik Osmanlı mimarisinin hakim olduğu, birbirinden bağımsız iki hamamdır.
Tarihi Meydan Hamam'ında cildiniz geleneksel kese keyfini tadacak. Klasik Türk Hamamı ile temizlik ve keyfi bir arada
yaşayacağınız, otantik ve hijyenik bir ortam sunuyor. Haftanın her günü açıktır.
Kadınlar bölümü kuzey-güney doğrultusunda uzanır. Soyunmalık soğukluk ve sıcaklık kısımlarından meydana gelir. Sıcaklık haçvari dört eyvanlı köşe hücreli plana sahiptir.
TARİHİ TRABZON BAYANLAR
MEYDAN HAMAMI
Kese ve Köpük Masajı
Thai Masajı
İsveç Masajı
Klasik Masaj
Karma Masajı
Sporcu Masajı
Medikal Masajı
HİZMETLERİMİZ

Masajın Faydaları


Masaj; deri, derialtı dokusu, kaslar, iç organlar, metabolizma, dolaşım ve lenf sistemlerinin mekanik ve sinirsel (refleks) yolla destek amaçlı uyarılması; çeşitli darbeler ve ovmalarla bölgesel kan dolaşımını artırma, damarları genişleterek dokuya daha fazla kan gelmesini sağlama yöntemidir.

Masaj, kasların rahatlamasını sağlayarak ağrı hissinin azalmasına yardımcı oluyor. Stresi azaltan masaj aktivitesi, kasların gerginliğinin ortadan kalkmasını sağlıyor. Bölgesel enerji bloklanmaları, kas sıkışmaları, yanlış hareket nedeniyle yaşanan tutulmalar masaj yardımı ile yok olabiliyor.

Masaj ne kadar sıklıkla yapılmalı?
Özellikle ofis ortamında çalışanlarda sırt, boyun, baş ağrısı şikayeti olanlarda ve lenfödemde sonuç alınıncaya kadar her gün masaj yapılabilir. Tüm vücut masajının haftada 1-2 defa yapılması yeterlidir.

Masaj sırasında vücutta neler olur?
Masaj, lenf dolaşımını düzenler ve vücutta detoks etkisi yaratır. Masaj sırasında belirli bölgelere yapılan bası sayesinde, lenf dolaşımı düzenlenir. Bu da dokularda biriken zararlı maddelerin atılmasına yardımcı olur. Cilt altında biriken ödem ve toksik maddeler, masaj yardımıyla o bölgeden uzaklaştırılırlar.

Masajın psikolojik Etkileri Nelerdir?
Stres ve yorgunluğu gideren masaj hem daha rahat ve konsantreli olmanıza olanak sağlar hem de zamanla yaşamınızı daha fazla düzene sokmaya başlar. Vücutta yer alan tüm fiziksel hastalık risklerini en aza indireceği gibi psikolojik olarak da boşalmanızı ve rahatlamanızı sağlar.

Kesenin faydaları nedir?
Kese Yapmanın Yararları

* Kan dolaşımını hızlandırır ve hücrelerin çoğalıp yenilenmesine yardımcı olur. * Cildinizi ölü derilerden arındırır. Bu nedenle batık oluşumunu engellemeye yardımcı olur. * Bağışıklık sistemine katkı sağlar.

OUR GALLERY

 
 
info@trabzonmeydanhamami.com
Kahramanmaraş Cad. No:3 61100 Trabzon, Trabzon Province
Trabzon Meydan Hamamı All Rights Reserved © 2021